Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας παρέχουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για την παραγγελίας σας:

Αντικαταβολή

Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων. (Η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο 1,90 €)

Η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα όταν επιλεχθεί ως τρόπος αποστολής η Αντικαταβολή. Η αντικαταβολή μπορεί να επιλεχθεί μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδος.

Πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια χρησιμοποιώντας μια Visa / Mastercard, εύκολα και γρήγορα.

Τα στοιχεία της κάρτας εισάγoνται απ’ ευθείας στην ηλεκτρονική σελίδα Εκκαθάρισης Πιστωτικών Καρτών της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας και κανένα άλλο στοιχείο της κάρτας σας (CCV2, ημερομηνία λήξης, κλπ) δεν κρατείται στις βάσεις δεδομένων μας για ευνόητους λόγους ασφαλείας.

Η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα όταν επιλέγεται η Πιστωτική Κάρτα ως τρόπος αποστολής και η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα.

Μέσω Paypal

Η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα όταν επιλέγεται το PayPal ως τρόπος πληρωμης και η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα.

Κατάθεση σε Τράπεζα

Με κατάθεση (μόνο για Ελλάδα) στον λογαριασμό μας της τράπεζας Πειραιώς αναφέροντας το ονοματεπώνυμο/επωνυμία και τον Αριθμό  Παραγγελίας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

IBAN:  GR1901716660006666149301984

Δικαιούχος: ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Α ΓΚΑΝΤΡΗΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Εφόσον επιλεχθεί η Κατάθεση σε Τράπεζα ως τρόπος πληρωμής, η παραγγελία σας θα αρχίσει να εκτελείται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης της. Αυτό μπορεί να είναι από 1 έως και 5 μέρες ανάλογα με την πολιτική εμβασμάτων των δύο τραπεζών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα έξοδα για διατραπεζικές συναλλαγές βαρύνουν τον πελάτη.

Για ταχύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη με email στο info@edempharm.gr

Πληρωμή στο κατάστημά μας σε περίπτωση παραλαβής από το φαρμακείο μας

Για την επιλογή παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα θα πρέπει η παραγγελία σας να είναι 20€ και άνω. Mπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα φυσικά καταστήματά μας αυστηρά και μόνο κατόπιν του σχετικού ενημερωτικού e-mail ή sms ότι η παραγγελία σας έχει ετοιμαστεί.